a. Un cop efectuat el pagament i confirmada la compra, Era Verda lliurarà el producte en el lloc indicat dins del territori andorrà en un període màxim de 72 hores en cas de disponibilitat d'estoc. Si no és així se li comunicarà a client.

b. La recollida del producte també estarà disponible al local Era Verda situat a l’Av. de les Escoles 28, AD700 Escaldes-Engordany, Principat d'Andorra, en el moment del pagament del producte, dins de l’horari laboral de Era Verda (de dilluns a dissabte de 11h a 20h) sempre i quan es confirmi per whatsapp al +376 329 199 l’hora en la qual el client passarà a buscar la compra efectuada. En cas de no disponibilitat d'estoc, es facilitarà un producte similar d’un altre marca.

En qualsevol de les modalitats de lliurament, si la persona que recull el producte comprat no és el comprador, caldrà un full d'autorització amb el nom i signatura del comprador i els quatre últims dígits de la targeta de crèdit amb la qual s'ha realitzat la compra.

Producte afegit per comparar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació del lloc, analitzar-ne l'ús, realitzar estudis per a màrqueting i personalitzar la teva experiència.