COMPRA DE PRODUCTES ONLINE

Les tarifes, condicions i procediment de compra seran inequívoques per a l'usuari. La informació pel que fa al producte (vegeu fitxa tècnica) es mostrarà de forma clara i expressa.

En cas de producte defectuós, el venedor haurà de procedir, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa de preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari.

L'oferta de productes està subjecta a disponibilitats segons estoc, Era Verda es reserva el dret de retirar productes de l'oferta de venda sense previ avís.

CONDICIONS DE DEVOLUCIÓ, CANVI O ABONAMENT

En cas que el producte estigui defectuós a el moment de la seva recepció o bé es notifiqui el defecte en 48 hores després de la recepció, el client rebrà el mateix producte al seu domicili lliure de càrrecs i de costos d'enviament. Es podrà sol·licitar, també, la devolució de l'import sense cap tipus de comissió a càrrec de el client sempre que es confirmi que el producte serà retornat a Era Verda.

Si el producte sol·licitat no es pot obtenir en un màxim de 15 dies per falta d'estoc, el client pot sol·licitar la devolució íntegra de l'import.

DADES DE L'EMPRESA

Identitat: ERA VERDA

NRT: F-003684-F

Adreça: Av. de les Escoles 28, AD700 Escaldes-Engordany.

Telèfon: +376 329 199

Email: eraverda@eraverda.com

Producte afegit per comparar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació del lloc, analitzar-ne l'ús, realitzar estudis per a màrqueting i personalitzar la teva experiència.